horoszkóp, ezotéria és asztrológia

2015. évi horoszkóp Halak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

halak horoszkóp 2015Az asztrológiai elemzést a 2015-ös évre a Halak csillagjegyében kezdjük a Jupiterre, ami a 2015-ös évet az Oroszlán jegyében a Halak Hatodik Házában kezdi (ez a Ház kapcsolatban áll a napi rutinnal, munkával, egészséggel, kisebb egészségügyi problémákkal, higéniával, táplálkozással, állással, alkalmazottakkal, munkakörnyezettel és a közösség érdekében tett szolgálatokkal).

A Hatodik Ház képviseli a munka házát, napi rutint, ez a kétirányú szolgáltatások Háza - szolgáltatások amiket nyújtunk és amiket kapunk - kapcsolatban van az alkalmazottaiddal (ha van olyanod), munkatársakkal, ez képviseli a kisebb szívügyeket, a személyi higéniát, és a kisállatokat is.

A Jupiter Oroszlán csillagjegyben ösztönöz téged, hogy keményebben dolgozz annak érdekében, hogy lehetőségek adódjanak a munkádat illetően. Ha nincs munkád, a következő hónapokban nagy az esélye találni egyet. Ha le akarod cserélni a jelenlegi állásodat egy másikra, ennek esélye is elég magas és sikert érhetsz el abban, amit akarsz. A szerencséd a munkádban lesz amit csinálsz, a szolgáltatásokban amit a társadalomért nyújtasz és amit a többiek tesznek érted.

Könnyű körülményekre számíthatsz a munkádban és tovább fejlesztett kapcsolatokra a munkahelyeden. Abban az esetben, ha eddig nem voltál elégedett a munkáddal, 2015. első hét hónapjában átgondolhatod a helyzetedet. A munkád nem fog olyan rossznak tűnni, mint azelőtt; a pozitív oldalát fogod nézni. Felerősödött energiától szabadulsz meg, ami segít pozitívan, optimizmussal, bölcsességgel megközelíteni a napi feladataidat, de a munkáddal is kapcsolatban áll. Lehetséges, hogy a munkád miatt sokat kell utaznod (akár külföldi országokba is), de akár külföldön is dolgozhatsz, ha szeretnél.

Az egészségedet illetően a dolgok elég jól fognak alakulni, a Hatalmas Jótevő fog védelmezni téged és úgy érezheted, több életerőt és energiát birtokolsz. Azonban vigyáznod kell, hogy módjával táplálkozz és elegendő testmozgást végezz, mert meglehet a hajlamod, hogy sokkal többet egyél ebben az időszakban és az elhízás lehetősége is fennáll.

 

2015. évi horoszkóp Halak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

A Szaturnusz a Halak Kilencedik Házában lesz jelen (ez a Ház képviseli a magasabb szintű oktatást, hosszabb távú utazásokat és az idegen országokat).

Az elmúlt két évben életed azon területe, ami a magasabb szintű oktatást, utazásokat, idegen országokat, elképzeléseket és életfilozófiát jelenti, állandósítás alatt volt. 2015. első kilenc hónapjában ezeken a területeken egy jel arra, hogy jobban meg kell tanulnod azokat a dolgokat, amiket nem tanultál meg elég jól. Lehet, hogy nem vetted ezeket komolyan, vagy ezidáig figyelmen kívül hagytad. Életed olyan szakaszában leszel, amikor realisztikusan kell tekintened arra a tudásr, hitvilágodra, életfilozófiádra, eszmékre és véleményekre amelyeket egész életed során szereztél. Megkérdőjelezheted a hitrendszered, hogy megtaláld az életed értelmét, és hogy megértsd az Univerzum Törvényeit.

Pozitív megközelítésből, meglehet a hajlamod arra, hogy még szilárdabb tisztábban legyél vallásokkal, dogmákkal és a társadalom által elfogadott szabályzatokkal. Hajlamos leszel alkalmazni egy szilárdabb mentalitást, egy gyakorlatias és működőképes életfilozófiát, meglesz a hajlamod, hogy komoly, érett és bölcs elképzeléseid, és felelős, alapos véleményed legyen az életről. Végre valahára fel akarsz építeni valamit, amiben hihetsz és le akarsz horgonyozni egy szilárd talpazaton, szellemi ösvényeden. Óvatosan fogsz közelíteni, kétszer meg fogod gondolni mielőtt bármi kockázatot vállalsz, és egy kézzelfogható formát akarsz adni minden dolognak, amit tudsz.

Negatív szempontból, hajlamos lehetsz rideg hiteket alkalmazni, elképzeléseket, amik korlátozzák a személyes fejlődésed, rendíthetetlen igazságok, vonakodva és gyanakodva cselekedni, és az élet értelmét hideg, szigorú viselkedéssel megközelíteni. A másik dolog, ami veled kapcsolatos, az hogy korlátozott gondolkodásod lesz tanokkal és szabályok által, zárt elme, régi és fura elképzelésekkel, fatalista és pesszimista világnézettel, amely nem fogadja el a gondolkodás új módjait, vagy a modern ötleteket.

A Szaturnusz nyugalmat követel és utal a változásra, ami miatt nagyon óvatosnak kell lenned, hogy fenntartsd az intellektuális rugalmasságod, hogy elkerüld a dogmákat, és ridegitást; hogy nyitott elméjű maradj, hogy elfogadj más nézőpontokat és az új ötletek átvegyék a régiek helyét. Lehetséges, hogy tiltásokkal, akadályokkal és nehézségekkel találkozol a felsőoktatásodat, a hosszú távú utazásokat és az idegen országokkal való kapcsolatodat illetően.

Esetleg utazni akarsz majd, hogy felfedezz más életfilozófiákat, hogy egyetemi kurzust folytass, de egy más kötelezettségedhez leszel láncolva és így nagyon nehéz lesz elérned minden célod. Lehetséges, hogy azt fogod érezni, nincs elég szabadságod a mozgásra, hogy nem mehetsz túl messze (szó szerint és átvitt értelemben), mert hirtelen néhány határt fogsz érzékelni, ami megakadályozza, hogy elvessz (fizikailag és mentálisan). Épp úgy mint, hogy lehetnek korlátozások, amelyek mögé az elméd és a lelked nem utazhat.

A Szaturnusz megpróbál megtanítani téged arra, hogy a siker attól függ, milyen erőfeszítéseket teszünk érte, a munkától amit csinálsz, hogy elérd amire vágysz, és semmi akadály, ami megjelenik előtted, ne fordítson vissza az utadon. Meglehet, hogy el fogsz utazni otthonról, kicsit összehasonlítani az életed más szakaszaival, főleg munka ügyben, vagy, hogy megtanulj valamit, amit tudnod kell. Valószínűleg nem fognak érdekelni az utazások pusztán örömszerzés céljából, inkább gyakorlatias értelemben és kézzelfogható haszon miatt.

A Kilencedik Ház szintén egy olyan terület, amely kapcsolatban van az oktatásoddal és a Szaturnusz ezen átmenete azt jelenti, hogy keményen kell tanulnod, vigyáznod az oktatásoddal, mert szeptembertől, amikor a Szaturnusz belép a karrier területére, képes leszel elérni tetteid magasságát. Hatalmas ambícióid lesznek az oktatásodat illetően, konkrét lépéseket akarsz tenni, hogy elérj és megerősíts egy magasabb szintet. Lehetséges, hogy folytatnod kell tanulmányaid és néhány tanfolyamon részt kell venned annak érdekében, hogy sikert érj el a szakmádban.

Ha nyugtalannak érzed magad a korlátozásokkal, kihívásokkal és az akadályokkal kapcsolatban, amik az álmaidhoz és törekvéseidhez vezető úton keletkeznek, emlékezz, amikor a Szaturnusz be fog lépni a társadalmi siker területére, ezalatt az időszak alatt egy tisztább nézőpontot kaphatsz az eszményképekről és a jövőbeli céljaidról, szóval jutalmat kaphatsz az erőfeszítéseidért. A komolyság, amit az oktatásod elmúlt két és fél évében tanúsítottál, az a következő két és fél évben meglesz jutalmazva, 2015. szeptember 17. után.

 

2015. évi horoszkóp Halak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben

 

Az Uránusz a Kos csillagjegyében lesz jelen, a Halak Második Házában (ez a Ház kapcsolatban áll a pénzzel, vagyonnal, tulajdonnal).

2015-ben érdekes befolyással fogsz találkozni. Pénzügyi helyzeted zavarossá válik, valamiféle előre nem látható bevétellel, nem várt nyereséggel egyik napról a másikra, de a veszteségek olyan gyors lefolyásúak lesznek, mint a nyereség. Azt érezheted, hogy a pénz jön, de ugyan olyan gyorsan el is tűnik.

Pénzügyi helyzeted valószínűleg megfog változni, néha radikálisan. Valószínűleg nem 2015. lesz az az év, amikor stabilitást érsz el pénzügyi helyzetedet illetően, a bevételed rendszertelen és nem folytonos lehet, lehetséges, hogy nem lesz biztos bevételed, szünetek szakíthatják meg a nyereséget.

Az Uránusz kényszeríteni fog téged, hogy keresd az egyedi és individuális erőforrásaidat, amiket természetednél fogva birtokolsz, annak érdekében, hogy meghatározz egy életstílust ami tükrözi az egyéniséged. Ha tisztában leszel az értékeddel, akkor mágnesként fogod vonzani a pénzt. Új haladó elképzeléseid és pillanatnyi ösztönös megérzéseid lehetnek a pénzről, amelyek néha kiválóak.

Szükséges megértened, hogy ennek az átmenetnek a kulcsszavai a következők: "pénzügyi szabadság", sokkal több nyerni valód van, mintha eladnád a szabadságodat pénzért.

Pénzügyileg hasznod lesz a technológiával, barátokkal, számítógépekkel, internettel, asztrológiával, újításokkal, új felfedezésekkel kapcsolatos munkákból, és humanitárius tevékenységekből, amik a társadalom javulását segítik.

Ha jelenleg biztos állásod van, de utálod azt, mert úgy érzed, csapdában vagy, elnyomva a szabadságban, ha egy unalmas és érdektelen munkában ragadtál, a következő években erős kényszert érezhetsz, hogy felszabadítsd magad, lázadj, bátran cselekedj annak érdekében, hogy megtapasztald a megélhetés más módjait.

A megélhetés anyagi eszközei megváltozhatnak, elkezdhetsz pénzt keresni szokatlan és leleményes módokon, valami egyedi foglalkozás eredményeként, vagy csak azt fogod kívánni, hogy magad legyél, kifejlesztve egy független foglalkozást. A munkád nem megszokott, furcsa és különböző lehet, bizonytalan vagy szórványos fizetéssel. Szabadságot adhat neked, de a bevétel nagyon instabil lesz.

Meglesz a hajlamod, hogy változásokat eszközölj amik valamilyen módon veszélyeztetik az anyagi biztonságod a vágytól, hogy javítsd az életed minőségét és hitelességét. Azonban vigyáznod kell az ösztönző döntésekkel, rohanással, hogy ügyet intézz vagy pénzt költs gondolkodás nélkül. Hajlamos leszel a féktelen költekezésre és a pénzügyi baklövésekre.

 

2015. évi horoszkóp Halak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak csillagjegyében lesz jelen, a Halak Első Házában (önmagát képviseli).

164 évvel azután, hogy a Neptunusz, ami irányít téged, szállította a többi csillagjegyed, visszatért három éve a csillagjegyedbe. Körülbelül tizenegy évig meglesz a lehetőséged, hogy teljesen belevesd magad az ösztönzés, együttérzés és feltétel nélküli szeretet óceánjába. Úgy fogod érezni, mintha csak most érkeztél volna haza, magad igaz valójához, ahhoz, aki valóban vagy. Az érzékelés magadról, aki valójában vagy, tovább folytatódik.

A Neptunusz segíteni fog abban, hogy újra kapcsolatba kerülj magaddal, felfedve az igazi természeted. Nem fogod tudni megtagadni a valódi éned, hogy milyen empatikus és érzékeny vagy. A Neptunusz belépése a csillagjegyedbe egy jel arra, hogy itt az ideje kapcsolatba lépned azzal, aki vagy, megismerd és elfogadd magad, úgy ahogy vagy, és hogy helyesen felhasználd a tulajdonságokat, amikkel megvagy áldva. Habár ez az átmenet hozhat egy zavaros időszakot az azonosságodat illetően, azonban ez egy kedvező alkalom lehet, hogy megfelelően cselekedj az eszméiddel és meglátásaiddal.

Ez meg fogja erősíteni a pszichikai képességeidet, a megérzéseidet és a telepatikus érzékeléseidet. Rendkívül érzékennyé fogsz válni. Meg kell szoknod, hogy a megérzéseidre hagyadkozol, mert ez sok helyzetben kisegíthet. Ne lepődj meg, ha úgy érzed, hogy egy láthatatlan vezető segít, vagy ha képes leszel észrevenni láthatatlan dolgokat. Sikeresen rá fogsz jönni, jobban mint valaha, a láthatatlan erők létezésére más világból és képes leszel érzékelni azt, ami nem látható. Technikákat kell tanulnod, hogy megvédd magad a negativitástól, sérthetetlennek hagyni az energiádat, mert nagyon érzékeny leszel mások energiáira és megvan a kockázata, hogy túlterhelődsz érzésekkel és érzelmekkel, amelyek nem hozzád tartoznak.

Nyilvánvalóbb lesz a kreativitásod. Ez egy jó időszak lesz, hogy kapcsolatba kerülj művészettel, zenével, használni a képzelőerődet írásban, színházban, fényképezésben vagy akár filmkészítésben. Lehetséges, hogy erős vágyat fogsz érezni arra, hogy segíts azokat, akik kevésbé szerencsések, és az is egy lehetőség, hogy kinyilvánítsd a Neptunusz építő jellegű energiáját.

Azonban annak is megvan a lehetősége, hogy túl "önzetlen" leszel, "fel akarsz ajánlani mindent" azoknak, akik nem érdemlik meg az áldozatodat, az arra való hajlam is meglehet, hogy az áldozathozatal csapdájába ess olyan emberekért, akik csak ki akarják használni a kedvességedet. A Neptunusz befolyása alatt megvan a veszélye annak, hogy túl hiszékennyé és érzékennyé válsz mások hatására.

A pozitív oldala, hogy megpróbálsz részt venni mások segítésében, akik szenvednek és segítségre szorulnak, de anélkül, hogy elveszítenéd önmagad a folyamatban. A kulcskifejezés ami az asztrológiában használatos a csillagjegyek leírására a "Hiszek", és ez a te nagy ajándékod a világnak: a hited az életben és az emberekben. Az összes embert egyként fogod látni és tudni azt, hogy ők kapcsolatban állnak egymással, fajtól, kultúrától és nemtől függetlenül.

A spiritualitás mindig is nagy szerepet játszott az életedben, de az elkövetkező években még fontosabbá válik, akként, hogy a Neptunusz, a szellemiség bolygója, át fog haladni a csillagjegyeden. Kényelmesebbnek kezded érezni magad a spirituális világban, mint az anyagiban.

Habár légy óvatos, megvan arra is a hajlamod, hogy "elszállj" a kábítószerrel és alkohollal való visszaéléssel, megvan annak is az eshetősége, hogy belevesd magad az önpusztításba, hogy csökkenjen a meg nem valósult álmok fájdalma, csalódás vagy az elvesztett remények. A Neptunusz megtévesztőnek tűnhet, ha az életet homályos és érzelmes lencsén keresztül nézed. Elégedetlenné válhatsz a valósággal, mély hatása lehet a csalódásnak, bátortalanságnak vagy szükségét érezheted a világtól való elmenekülésnek. Erős hangulatod lesz, hogy sóvárogj egy másik világ után és azt akarod majd, hogy a valóság olyan legyen, mint az álmaid. Problémáid lehetnek szembenézni a valósággal, és hogy ha az illúzióid összetörnek, nehéz lesz visszamenned oda, ami előtte létezett, megpróbálod elkerülni a fájdalmas valóságot.

 

2015. évi horoszkóp Halak csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A Pluto az egész 2015-ös évben a Bak csillagjegyében lesz jelen, a Halak Tizenegyedik Házában (a védelmezők, barátok, támogatók, népszerűség, csoportok és társadalmak tagjai, és jövőbeli tervek Háza).

Mostantól számított jópár évig a Pluto nyújtani fogja az átváltozás energiáját, amit tovább fogsz irányítani profi szervezetekhez, csoportokhoz ahova tartozol, barátaidhoz és jövőbeli reményeid felé. A Pluto lehetőséget fog nyújtani, hogy kinyilvánítsd álmaidat, reményeidet és kívánságaidat, ne maradjanak csak álmok és beteljesítetlen remények. Bármi amit kívánsz, valóra válhat. A céljaid a jövővel kapcsolatban átalakuláson fognak keresztül menni, észre veheted, hogy azok a dolgok, amik nagyon fontosak voltak számodra, már nem annyira férnek össze azzal, amit most akarsz.

A barátaid és az összekötő csoportok az átváltozás és a regeneráció eszközei lehetnek. A hosszan tartó barátságok válsággal és változással teli időszakon mehetnek keresztül. Előfordulhat zűrzavar, lehet, hogy erős befolyásod lesz másokra, vagy talán a másokkal való érintkezés lesz nagy hatással rád. Lehetséges, hogy nem fogod jól érezni magad csoportokban és lehet, hogy a Pluto romboló hatását a csoport/barátaid felé fogod irányítani, és azt érezheted, hogy a barátaid tönkre akarnak tenni.

Néhány barátság valószínűleg befejeződik ezen átmenet befolyása miatt, megvan az esélye, hogy nem felelnek meg a mostani szükségleteid követelményeinek és úgy döntesz, hogy jobb lenne más irányba indulni. Számba vehető, hogy egy jó barát, akire mindig számíthattál jóban és rosszban, nem fog melletted állni, amikor szükséged lesz rá, ezért ösztönöz téged, hogy megtaláld a belső erődet, hogy kiállj magadért ilyen szituációban. Így vagy úgy várhatóan nem számíthatsz a barátaidra.

Néhány Hal a saját barátaik áldozatává válhat, irányítás, manipuláció, zsarolás, hatalomért való harc, bosszú, vádaskodás és érzelmi zsarolás miatt. Olyan pozícióban találhatod magad, ahol harcolnod kell néhány barátoddal vagy olyan társaságok tagjaival, akik eljátsszák, hogy a barátaid, vagy azt mondják, hogy ők a legjobbat akarják neked, át akarják venni az irányítást az életed felett, elszigetelni és irányítani téged. Azok a barátságok, amelyek túlélik ezt a hosszú átmenetet nagyon erőssé és méllyé válnak az életed végéig. A felszínes barátságok, lényegek nélkül, amelyek nem a bizalom, hűség, tisztelet, igazság értékeire épültek, azok megbotlanak és végül véget érnek.

Előrelátható, hogy új barátokat fogsz szerezni, főleg befolyással rendelkező személyeket, akik erőteljesek és a hatalom birtokában vannak. Beléphet az életedbe legalább egy ember, aki nagy hatással lesz rád. Azonban figyelned kell arra is, hogy ez egy pozitív, és ne egy negatív befolyás legyen, mert megvan annak is a lehetősége, hogy gyanús karakterekkel találkozol. Nem lenne bölcs dolog ilyen emberekkel társulni.

Pozitív oldalról megközelítve a következő években meglesz a lehetőség a gyógyulásra és fejlődésre műhelyek, csoportos terápiák és önsegítő csoportok által. Ezek segíthetnek keresztül menni fontos pszichológiai változásokon, hogy megváltoztasd az életed az alapjaitól, hogy támogassanak téged nyíltan beszélni mély sebekről, mély és állandó szinten. Annak is megvan a lehetősége, hogy nagyon erős befolyásod lesz másokra, könnyen találsz új szövetségeseket és embereket akik hajlandók téged támogatni.

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu