horoszkóp, ezotéria és asztrológia

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Jupiter átmenete 2015-ben

 

szuz horoszkopA Jupiter a 2015-ös évet az Oroszlán csillagjegyében kezdik a Szűz Tizenkettedik Házában (ez a Ház képviseli a kollektív tudatalattit, a szellemiséget, a rejtett ellenségeket, az önbántalmazást felismerés nélkül, amit nem akarunk, hogy mások tudjanak és lássanak velünk kapcsolatban, komoly egészségügyi problémákat, a félelmeinket és az önpusztítást).

Azt gondolhatod, hogy a szerencse mindig pénz, ember, vagy munkalehetőség formájában jelenik meg. a Jupiter átmenete kiemeli a belső életedet és lelkedet, ez a siker titka.

Elsőre furcsának tűnhet, hogy el kell távolodnod, el kell szigetelned magad másoktól, hogy több időt tölts egyedül, de idővel rá fogsz jönni ennek hasznára, és hogy ez nem is olyan rossz, mert ez segít önmagad megtalálásában. Ez egy remek időszak lesz, hogy újrahatározd a kapcsolatot az istenséggel, barátságokkal köss ismeretlen világokkal és energiákkal, amelyek segítenek téged a magad felé vezető úton.

A Jupiter elfog kalauzolni téged a magányba, hogy imádkozz, meditálj Isten megtalálásának érdekeiben. Az életed ezen területén a Jupiter jelenlétének ideje alatt a hited csodákra lehet képes és úgy érezheted, valaki szeret téged odafent.

 

Meg kell tanulnod hallgatni az előérzeteidre, meg kell értened az álmaidat. A Jupiter az Oroszlán csillagjegyében jelentheti számodra a rejtett lehetőségeid megtalálását és álmaid valóra válását. Megvan a képességed, hogy barátságokat köss ellenségeiddel és végezetül nekik köszönhetően nyerj. Szerezhetsz segítséget titokban, csendben, akár még az utolsó pillanatban is. Lehet, hogy érzékennyé válsz mások szükségleteivel kapcsolatban és több együttérzést fogsz tanúsítani a nehéz helyzetben lévő emberek iránt.

Általánosságban a bolygók átmenete az Élet Házának ezen szakaszán számos ember számára kényelmetlen lehet ezen ház és a tudatalatti kapcsolata miatt, ami ott van elrejtve. Ez a Ház szimbolizálja a dolgokat magunkról, amelyekkel nem vagyunk tisztába és inkább elrejtjük magunktól. A Jupiter ennek a Háznak az egyik vezetője, következésképpen, sokkal könnyebben cselekedhet itt.

Mivel a Tizenkettedik Ház kapcsolatban áll a tudatalattival, a rejtett ellenségekkel, amelyek időről időre ugyanazok, 2015. első fele kedvező lesz az önvizsgálatra.

Meglesz a lehetőséged, hogy teljesen megértsd, mi tart vissza, a dolgokat, amik rejtve vannak a tudatalattidban, a félelmeidet, az önpusztító viselkedéseket, a hitet ami korlátozza az életed, azt, hogy hogyan szabotálod önmagad, hogyan teszed az életedet még nehezebbé, de egy sokkal békésebb környezetben és módon, ami kevésbé nyomasztó számodra. Ha eddig egy képzeletben éltél, akkor a Jupiter segíthet szabaddá válni.

2015. augusztus 11-én a Jupiter belép a Szűz csillagjegyébe - ez az önfejlesztés új időszakának kezdete lesz.

A jó hír az számodra, hogy 2015-ben a szerencse, bőség és lehetőségek bolygója a Jupiter folytatja útját a csillagjegyeden keresztül 2015. augusztusától. Minden 12 évben a Jupiter áthalad a csillagjegyeden és ez a 2015-ös év különleges lesz számodra, mert egyike azoknak a szerencsés éveknek.

Ha Szűz a csillagjegyed vagy a leszármazottad az, észre fogod venni, hogy az általános viselkedésed megváltozott a következőkben: kíváncsiság, spontaniás, lelkesedés, alkalmazhatóság, logikus gondolkodás képessége, kapcsolatépítés, a gondolataid tagolása, másokkal való kommunikáció képessége.

A Jupiter Szűz csillagjegyként jutalmazni fog téged csillagjegyed a következő tulajdonságaid miatt: részleteket fürkésző szemek, analitikus személyiség, mobilitás, értelem. A Jupiter lehetőségeket, esélyeket fog nyújtani a fejlődésre, a saját szerencséd kovácsa leszel, aki vagy, ahogyan kifejezed magad, fizikai megjelenésed, a tested.

Sokkal beszédesebbé, kirobbanóbbá és lelkesebbé válsz, a Jupiter megnöveli optimizmusod és nagylelkűséged. Ami a múltban történt, nem lesz most már olyan fontos számodra, figyelmedet még inkább a jövőre összpontosítod, bizalommal tekinteni a világegyetem felé és minden rendben lesz. Sokkal könnyebbnek fogod érezni magad, a többiek is sokkal könnyebben elfogadnak majd téged. Jobban fogod érezni magad a bőrödben, magabiztosabb leszel a képességeidben és ez lehetővé teszi, hogy mások jobban érezzék magukat körülötted és megbízzanak benned.

Még boldogabbá, optimistábbá, együtt érzőbbé válsz még több pozitív viselkedéssel. Kedvező lehet számodra minden, ami az önfejlődéssel kapcsolatos. Lehetőséged adódik magasabb célok felállításában, fejlesztheted a fizikai megjelenésedet, kiterjesztheted a látóköröd (szó szerint és átvitt értelemben), találhatsz magadnak egy teljesen új elvet vagy akár felfogad az élet értelmét is.

Lehetőségek adódhatnak az oktatásodat, egyetemet illetően, kedvező lehet minden, ami kapcsolatban áll az oktatással, tanulással, tengerentúli vagy hosszútávú utazásra is lesz lehetőséged.

Figyelembe véve a tényt, hogy a Jupiter kapcsolatban van a szélsőségekkel, nem szabad diétás végletekbe bonyolódnod (meghíznod), ne költs túl sok pénzt és vigyázz a szélsőségekkel. A Jupiter az előremeneteledet akarja, de nem túlzott értelemben.

A Jupiter a Szűz jegyében először a 2015. első felében születetteknek kedvez, míg a többi Szűz a Hatalmas Jótevő nagylelkűségét 2016-ban fogja élvezni.

 

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Szaturnusz átmenete 2015-ben

 

A Szaturnusz a Skorpió csillagjegyében lesz jelen, a Szűz Harmadik Házában (ez a Ház szimbolizálja a kommunikációt, mentalitást, az elmét és a gondolkodást, mindent ami az írással, olvasással, beszéddel, oktatással, iskolával, kommunikáció összes fajtájával - levél, telefonhívás, SMS, email - van kapcsolatban, valamint ötleteiddel, gondolataiddal, testvéreiddel, rokonaiddal, szomszédaiddal és rövid távú utazásokkal).

Az utolsó két évben a Szaturnusz tesztek és leckék elé állított téged a kommunikációt, oktatást, utazásokat és testvéreidet illetően. 2015. szeptemberéig a Szaturnusz számon fogja kérni, hogy bizonyítsd az érettséged és sértetlenséged a kommunikációban, a testvéreiddel kapcsolatban is.

A Szaturnusz azt tanácsolja, hogy tanulj meg hatékonyabban kommunikálni felelősségteljes módon, valamint megmutatja, hogy hogy jöjj ki jól másokkal. Szembe kell nézned a gondolkodás pontatlanságaival és látni fogod, hogy mely területeken kell fejleszteni tudásod és folytatni a tanulmányaidat. Úgy érezheted, hogy korlátoznak a kommunikációban és, hogy nincs meg a kellő szabadságod kifejezni ötleteidet és véleményeidet.

Az is lehet, hogy az átlagosnál többször leszel hajlamos a negatív gondolkodásra. Figyelned kell a kommunikálásra, meg kell válogatnod a szavaidat, tanulnod kell a beszélgetéseidből, komollyá kell válnod a kommunikációban és meg kell értened, hogy a gondolataid kinyilvánulnak az életedben. Meg kell tanulnod fegyelmezni az elmédet és jobban kéne figyelned arra, hogy mit gondolsz és mondasz.

Lehetőleg próbálj arra koncentrálni, amit el szeretnél érni. Ez jó időszak arra, hogy jól megalapozott döntéseket hozz. Megvan a képességed koncentrálni a legmélyebb és legnehezebb témákra.

A szigorúság bolygója még komolyabbá és figyelmesebbé tesz a felelősségeid és szolgálataid kapcsán a testvéreid és unokatestvéreid kapcsán. A kapcsolatod velük szilárdabbá válhat, de adódhatnak helyzetek, amikor segítened kell őket néhány kedves szóval, bölcs tanáccsal vagy erkölcsi támogatással.

Utazásaid során találkozhatsz nehézségekkel, késésekkel és korlátozásokkal, vagy talán meg kell javítani, kicserélni az autódat, telefonodat, számítógépedet, vagy egyéb kommunikációhoz szükséges készülékedet.

 

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged az Uránusz átmenete 2015-ben

 

Az Uránusz a teljes 2015-ös évben jelen lesz a Kos csillagjegyben, a Szűz Nyolcadik Házában (a közös erőforrások, öröklődések, szexualitás és átalakulás Háza).

A következő néhány évben az Uránusznak közvetlen befolyása lesz a közös erőforrásaidra, hatalmadra, szexualitásodra, adódra, biztosításaidra, örökségedre, más emberek pénzére és a tudatalattidra. Ezen területeken légy felkészülve meglepetésekre, hirtelen változásokra és instabilitásra. Ez a hatalom Háza, és a következő pár évben teljesen megváltoztathatod az életed, ha szeretnéd.

Az Uránusz segíteni fog, hogy jobban tisztában legyél a személyes hatalmaddal. Még inkább megfogod érteni a negatív érzelmeidet, félelmeidet és az egyéb negatív szemléleteket. Szemléleteket, amelyektől meg kell szabadulnod, mert hátráltatnak az előrehaladásod próbálkozásaiban.

Néhány fájdalmas probléma, elfojtott érzelem, igazság, ami tabu volt korábban, talán váratlan, sokkoló módon kerülhet a felszínre, amikor a legkevésbé számítasz rá. Piszkos titkok, amikkel eddig nem akartál szembenézni és amiket mélyen eltemettél a tudatalattidba.

Ez az év egy belülről fakadó forradalom, felébredés és teljes kontroll éve lehet, akár egyik napról a másikra. Az Uránusz arra fog kérni, hogy légy őszinte magaddal, nézz mélyen a lelkedbe annak érdekében, hogy meghozd az átalakuláshoz szükséges változásokat. Az Uránusz segíteni fog, hogy jobban megismerd magad, és hogy megértsd, mit jelent igazán őszintének lenni magaddal.

Pénzügyek, befektetések, adósságok, közös vagyonok, mind megfognak változni és nőni, néha hirtelen. Ez nem az az év lesz, amikor a stabilitás fogja jellemezni a közös erőforrásokat. A partnerednek a pénzügyei szabálytalanok, megszakítottak lehetnek, és lehetséges, hogy nem lesz állandó jövedelme és szünetek szakíthatják meg a pénzszerző időszakokat.

Nagyon fontos, hogy megértsd, ezalatt az átmenet alatt a következők lesznek a kulcsszavak: "pénzügyi függetlenség a partneredtől", "függetlenség mélyebb követelménye". Ezért, ha pénzügyileg függsz a társadtól, meg kellene próbálnod megszerezni a függetlenségedet és tovább nem támaszkodni partnered pénzügyi biztonságára.

Pénzügyileg hasznot fogsz húzni technológiából, barátokból, internetből, asztrológiából, újításból és új felfedezésekből.Az örökségeket illetően váratlan hagyaték birtokába juthatsz, de ezek meglepetéseket is tartogathatnak.

A szex és az intimitás egy másik terület, amelyet ez a Ház irányít, és az Uránusz jelenléte változásokat szimbolizálhat ebből a szempontból. Előfordulhat, hogy szexuális szabadságra vágysz, lehúzni a leplet a szexuális tabukról, szokatlan és haladó elképzeléseket a szexualitásról. Új szexuális kapcsolat léphet az életedbe, de meglepő, nem megszokott, talán még sokkoló is, hirtelen kiváltott szenvedély lehet ez. Lehet, hogy teljesen más lesz, mint amilyennel eddig találkoztál. Az Uránusz nem arról ismert, hogy stabil kapcsolatokat ösztönöz, ezért nem szabad stabil intim kapcsolatokra számítanod.

 

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Neptunusz átmenete 2015-ben

 

A Neptunusz a Halak jegyében lesz jelen a Szűz Hetedik Házában (ez a Ház képviseli a házasságot, kapcsolatokat és a látható ellenségeket).

Az elkövetkező években a Neptunusz szállítja a Hetedik Házadat és ez a helyzet rejtélyt, mágiát, együttérzést és idealizmust hoz a házasságodba, éppúgy mint másokkal való kapcsolataidba. Minden kapcsolat fogékony ennek az átmenetnek a befolyására, és ez általában nem jelent kedvező helyzetet.

A pozitív oldala, hogy a Neptunusz segíteni fog a következő években megértetni, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet; romantikusabb, együtt érzőbb és megértőbb leszel másokkal. Még inkább tudatában leszel mások érzelmi szükségleteinek, hajlandó leszel több időt és energiát áldozni mások segítségére, akiknek szükségük van rá. Teljesen egyesülni akarsz a partnereddel, hangulatában leszel, hogy élettársad idealizáld és tökéletesnek fogod látni házastársadat.

Azonban mint az összes többi bolygónak, a Neptunusznak is megvan a sötét oldala és hozhat a kapcsolataidra gyalázatot, titkokat, hiszékenységet, önpusztítást, függősséget és "ködöt". A problémák fő oka lehet a hajlamosság rá, hogy figyelmen kívül hagyod más emberek gondjait. Hajlamos lehetsz rá, hogy értékesebbnek ítéled meg az álmokat és a képzeletet, irreális elképzeléseid lesznek a kapcsolatokról és olyan kvalitásokat tulajdonítasz embereknek, amelyekkel nem rendelkeznek.

Meglesz a hajlamod arra, hogy felvedd a rózsaszín szemüveged és nem olyannak fogod látni a partnered, amilyen valójában. Nem fogod tisztán látni a dolgokat, mintha homályos lenne a látásod. Nem fogod tisztán megkülönböztetni mi történik a kapcsolataidban. Innentől pedig a csalódás csak egyetlen lépés.

Valószínűleg elkezdesz hatalmas áldozatokat hozni a társadért, vagy a kapcsolatodért, de a baj az lehet, hogy túl sokat nyújtasz és nem fogadod el az azonos mennyiséget. Nehézségekbe ütközhetsz az érdeklődésed meghatározása és megvédése közben. Amiatt a hajlamod miatt, hogy félsz elveszíteni a személyiséged és nem leszel képes tiszta korlátokat felépíteni a kapcsolatodban a partnereddel.

Vonzhatod az olyan személyeket, akik idealisták, nagy képzelőerővel rendelkeznek, álmodozóak, ravaszak, toleránsak, spirituálisak, könyörületesek. Bekövetkezhet az is, hogy rossz emberrel esel szerelembe, aki elérhetetlen, járhatatlan, megtévesztő vagy valóságtól távol álló. Lehetőség van titkos kapcsolat folytatására is vagy éppen olyanra, ami a társadalom számára nem elfogadott.

Az üzleti kapcsolataid is esetleges probléma forrásai lehetnek. A Neptunusz átmenete hajlamot jelezhet a becsapásra, ezért minél óvatosabbnak kell lenned.

 

2015. évi horoszkóp Szűz csillagjegyűek számára: Hogyan befolyásol téged a Pluto átmenete 2015-ben

 

A Pluto az egész 2015-ös évben a Bak csillagjegyében lesz jelen, a Szűz Ötödik Házában ( a kreativitás, gyermekek, szerelem, élvezet és találgatások Háza).

A 2015-ös évben a Pluto folytatja a gyerekekkel és szerelemmel kapcsolatos befolyásolásodat. A Pluto meg fogja "kérdezni", hogy tudsz-e felnőttként felelősségteljesen és komolyan viselkedni a kapcsolatodban és a gyermekeiddel szemben.

Ha szerelmi kapcsolatban veszel részt, a Pluto még erősebbé, mélyebbé, változékonyabbá teheti ezt. Akár teljesen megszállottjává is válhatsz szerelmednek. 2015-ben egy tartósabb szerelmet is szeretnél és mély érzelmeket, amelyek kiállják az idő próbáját és örökké tart.

Negatív megközelítésből ha a Plutotól kapott energiát negatív értelemben használod fel, a kapcsolatod a szerelmeddel (vagy a gyermekeiddel) fordulóponthoz juthat. A fő témák lehetnek: harc és vágyakozás a hatalomért és a társ irányítása. A hatalom elérése iránti vágy miatt mindenféle pszichológiai csel előfordulhat: manipuláció, érzelmi zsarolás, vádaskodás és végletekig fajuló kapcsolat (szerelem - gyűlölet). 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu