horoszkóp, ezotéria és asztrológia


bika csillagjegy jellemzői

Április 20 - május 20

 Bika erősségei kulcsszavak:

  • Bizalomra méltó
  • Állhatatos
  • Hűséges
  • Türelmes
  • Nagylelkű
 

Bika gyengeségei kulcsszavak:

  • makacsság
  • lustaság
  • birtoklási vágy
  • anyagias
  • önelkényeztetés

 

A Bika dióhéjban

A Bikáknak óriási állhatatosságuk van, még akkor is, amikor mások feladták, a Bikák tovább mennek. Szilárdak és kitartóak, pont mint a bika, ami a Bikák tökéletes szimbóluma. A Bikáknak megvan egy jól ismert hírneve a makacsságukról, ami nem feltétlenül rossz dolog. A makacs vonás a Bikáknak önfejűséget okozhat és konfliktust más erős karakter típusokkal. A Bikák nem szeretik a változást. Szeretik az ismerős és megszokott élet kényelmét.

A Bikák nyugodtak, nem azok, akik vitát kezdeményeznek, de néhány szerencsétlen léleknek, akik megpróbálják provokálni a bikákat, a harag ismertté válik, hiszen megvan a temperamentumuk a felszín alatt. A Bikák nagyon érzékenyek a környezetükre. Szeretik a dekorációkat, a színeket, bármit ami vonzza az összes érzetet.

A Bikák szeretik a tulajdonokat és az otthonuk szépen fel van díszítve mindenféle dologgal. A Bikák két lábbal a földön járnak, nem szeretik a cifra, rikító vagy a túlzó dolgokat. A kényelmes és a kreatív beállításokat és dolgokat preferálják. A Bikák szeretik a biztonságot, az életük minden területén az otthonuktól a szerelemig és a karrierig. A Bikák titokzatosak, önfejűek és fukarak tudnak lenni. Hajlamosak öncélúak és lusták lenni, a Bikák mesteri halogatói az asztrológiai csillagképnek. Azonban nekik van egy erős, állhatatos lendülete, ami akkor kel életre, amikor választanak és senki sem gondolná, hogy ők lusták. Ennek az a titka, hogy a félre teszik, ha róluk van szó.

 

A Bika és a szerelmi kapcsolatok

 

bika szerelem


Milyen egy Bika csillagjegyű nővel randizni?


A Bika nők a csábítás művészetének mesterei. Megfogja kapni, amit akar, de végtelen türelemmel rendelkezik, várni fog arra, amit akar. Stabilitásra és biztonságra van szüksége és nem fog eltűrni egy olyan embert, aki nem egyenes vele és a bizonytalan irányába vezeti őt a jövőben. Ő a régimódi típus, az a fajta nő, aki kapcsolatban áll a hatvanas évek beülős üdítőzéseivel.

Két lábbal a földön jár, védelmező, támogató, szerető, odaadó és hűséges. Nyíltan gyengéd egy kapcsolatban. A Bika nők tökéletesek azoknak a férfiaknak, akik szeretik a gondoskodást és a kényeztetést ha hűséges és odaadó vagy. Sokat tud adni, de sokat is kér cserébe. 
Ne feledd, a Bika nő nagyon érzékeny, de meglehet, hogy ez kívülről nem látszik. Udvarolj neki és folyamatosan próbáld elkápráztatni őt és megfogod nyerni a szívét és a tied lesz. Verj át egy Bika nőt és kihozod a sodrából, elképesztően makaccsá válik. Ha egyszer elveszted a bizalmát, szinte lehetetlen lesz azt visszanyerni.

Milyen egy Bika csillagjegyű férfival randizni?

 

A Bika férfi nagyon érzékeny, ő nem az a férfi, aki levesz a lábadról. Ő gyakorlatias és két lábbal a földön jár. Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára. Óvatosan felmér, mielőtt közeledik. Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó. Felméri a helyzetet és megbizonyosodik arról, hogy tud mit ajánlani a nő számára, mielőtt felajánlja magát. A Bika férfi romantikus, a védelmezi és dédelgeti a nőt.

Egyszer ha kiválasztotta a nőt, nagyon nagylelkű, kitartó és hűséges lesz. Nem egy unalmas ember, de nem az olyan nőknek való akik kalandra és izgalomra vágynak. A Bika férfi azoknak a nőknek való, akik sóvárognak a stabilitás és a kényelem után, hihetetlen támogató és nagyon jó választás partnerként a megfelelő nő számára. Hosszú távban gondolkodik, így az elkötelezettség nem jelent számára problémát.


Hogyan vonzd a Bikát?


Ne próbálj meg belerohanni egy kapcsolatba a Bikákkal. Ők nagyon türelmesek és elvárják ugyan ezt tőled. Nevettesd meg őket, ha elvannak kápráztatva és jól szórakoznak veled, akkor élvezni fogják a társaságodat. A Bikák szívéhez az út a hasukon keresztül vezet. Főzz nekik vagy ajánld fel, hogy elviszed őket egy előkelő étterembe. A Bikák szeretnek beszélgetni pénzügyekről, üzletről, pénzről és az anyagi tulajdonokról.

 

Bika és a függetlenség

 

A Bikák nem azok, akik belevetik magukat az ismeretlenbe és mutatják az irányt. A Bikák azok, akik követik a vezetőt, erősítik és az ismertre építenek, más szóval ők azok, akik "felteszik az i-re a pontot és figyelnek a részletekre". Ez az állhatatosság az ő makacs vonásuk miatt van. A Bikák makacs vonása ad nekik függetlenséget. Szeretik a maguk módján intézni a dolgokat. Tökéletesen jól érzik magukat egyedül, ilyen módon végzik el a dolgokat, amiket el akar végezni. A Bikák nem követők, de nem is a bátrak. Teljesen függetlenek.

Állhatatosságukkal rendezik el a dolgokat és elég jót tesznek magukkal.

 

Bika és a barátság

 

A Bikák remek barátok. A Bikáknak csak kevés barátaik vannak az ismerőseikhez képest. Az a kevés ember kedves számukra és védelmezve vannak. A barátaik családként vannak kezelve, szenvedélyesen hűségesek és megbízhatóak. A Bikák szeretnek házigazdák lenni. Habár nem ők állnak a társadalom középpontjában, szégyellősek lehetnek idegenek körül; az emberek, akiket a Bikák beengednek az életükbe, bőkezű ellátásban részesülnek, amikor a Bikák úgy döntenek, hogy partit szerveznek, mindent bőségesen feldíszítenek. A Bikák mindig kényeztetik magukat és a közeli barátaikat.

 

Bika és az üzlet

 

 

A Bikák erős üzletemberek. A Bika az egyetlen, akinek óriási a kitartása, még akkor is, amikor mások feladják, a Bikák mennek tovább. Vannak trükkjeik a pénzügyekre és a pénzügyi tanácsaikat értékelik. Tudják, hogy honnan jön a pénz, megvan a képességük, hogy manipulálják és lerakják a sikerükhöz vezetős ösvényt. A Bikák nem komolytalan költekezők, de szeretnek bőkezűen élni és körülvenni magukat szép tulajdonokkal és ételekkel, amelyek mind egy nagyobb költekezési szokás eredményei.

Nem költik el az összes pénzüket és nem követnek el üzleti bukást, mert ha igen, akkor a biztonságuk és stabilitásuk eltűnik, és ez hatalmas stresszt fog nekik okozni.

 

Bika és a temperamentum

 

A Bikák mélyen érzékenyek, a legcsekélyebb véleményt vagy negatív észrevételt személyesen vesznek és könnyen megbántódnak vagy megsértődnek.

Az ő makacs vonásuk lustaságban mutatkozik meg. Nagyon lusták tudnak lenni, amikor valaki utasítást ad nekik vagy olyan dolgot kérnek tőlük, amit nem akarnak megcsinálni. Azonban nem lusták, ha saját magukról van szó.


Bika mélyen legbelül


A Bikák nem szeretik a változást. Valójában, ha a változás elkerülhetetlen, idegesek és aggodalmasak lesznek. Nem szeretik az új dolgokat, mert az új az ismeretlen és a Bikák félnek az ismeretlentől.

A Bikáknak rendre van szükségük az életükben, és hogy ha ez nincs meg, nagyon idegessé válnak. A Bikák elvágják magukat az ismeretlentől annak érdekében, hogy elkerüljék a bizonytalanság érzését, ami akkor növekszik meg amikor új élmények és helyzetek vannak jelen. A Bikák nem fejezik ki az érzéseiket nyíltan, belül zártak és titkolózóak maradnak. Sok ember nem tudja, hogy milyen érzékenyek is valójában a Bikák, mert nagyon jól elrejtik.

Ennek eredményeképp gyakran érzelmileg megbántódnak amikor a rossz dolgokat mondják nekik, néha túl személyesen veszik a dolgokat. A Bikák kerülik az érzelmeikről való beszélgetést és sok ember nem is tudja, hogy mit is éreznek valójában.

 

 

 

MaxInfo 2014 -- Kapcsolat: admin [kukac] maxinfo [pont] hu